Tuesday, 18 July 2017

TLG's Date | Black Canyon
July 18, 2017

TLG's Date | Black Canyon

Salam Alaykum  ❤️

So, having a date so that all of us can talk as much as we can is a MUST for our gang. Tak kisah lah berenam, berlima, berempat, bertiga mahupun berdua, janji boleh keluar date or to be exact keluar lepak. Been "perap" this story since 9th Syawal lagi sebenarnya tapi tak berkesempatan nak publish. Lupa deknonnn. It supposed to be date for four of us (Me, Mektin, Mekya & Saroh) but turned out that dua orang je yang keluar hari tu. Mekya with her cirit-story while Saroh with; suami-aku-tetiba-ajak-beli-peti-kang-kalau-tak-ikut-dia-takkan-beli-next-time story.

Our location of date dangyeonhaji Aeon Mall, Kota Bharu. Well, Mektin was superd craving for Black Canyon's tomyam so there we go, Black Canyon as our choice! Sesampai je AM terus cari BC uolls, kau hado? Hahaha. Faktor kebulur tu dah tahap melampaui batas sebab dah lunch-hour dah pun time tu. How's BC punya makanan? Nice mehhh, kena dengan tekak orang kata. Haha. The condition of restaurant iz tip top, the foods and drinks also tip top. Harga pun not so mahal, not so murah. Bagi aku, standard plus satisfied much dengan rasa makanan dan minuman. Sape yang nak merasa makanan yang mostly tomyam-based, highly recommended untuk try kat sini!



2 comments:

  1. Omg sedapnya tomyam. I love thai food because its spicy and spicy is delicious

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Geng-geng makan pedas ni.
      Hebat ahh.

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*