Friday, 23 October 2015

Hi-Tea FPM 2015

Alhamdulillah. 

Terima kasih Allah!


Tahniah buat semua yang bergelar DL semester lepas dan syabas jugak buat Information Management Student Association (IMSA) sebab berjaya menganjurkan dan menjayakan Hi-Tea Perdana kali ini. *two thumbs up*. Makanan semua memang best-best. *teringat-ingat pulak dimsum tadi.*.

Some might think that, 

"Alahhh, macam dia sorang DL."

Bukan nak show off tapi first thing off, it's my first time tho dan aku belum pasti lagi samaada next time ada rezeki untuk aku ke tak so better aku share sekarang ja lah kan. Nanti kalau dah grad baru nak share, dah basi baq hang. Ok, tak nak cerita benda-benda negatif. Meh usha gambaq kita orang kat Hi-Tea tadi.

Bibir merah tu kerja Kekniss


Bibir merah + hitam kat mata tu again kerja Kekniss

Dah. Enough. Takdak apa yang menarik pun. Make up & belit belit shawl done by Anis Zulaikha dan dibantu oleh Siti Firdaus. Mekasihhhh Kekniss & Siti. Itupun dah control sehabis mungkin, kalau tak memang tebal lagi si Keknis 'conteng' muka aku. Haha. Maaf jugak atas kualiti gambar yang tak menentu. Almaklumla, senap pakai banyak phone cenggini la jadi nya :)

Till then.

Adios.

Assalamualaikum :)
October 23, 2015 / by / 2 Comments

2 comments: